Acest acid lactic de origine vegetala este obtinut prin fermentarea naturala a zaharului de sfecla. Fiind un acid de fructe de origine naturala, acidul lactic este utilizat ca activ cosmetic pentru corectarea PH al preparatelor cosmetice. Se regaseste in special in formulele produselor cosmetice destinate parului. In asociere cu alti activi cosmetici are proprietatea de a elimina matreata.
PROPRIETATI
- Acidifiant
- Elimina matreata
- Activeaza emulsifiantii folositi in prepararea cosmeticelor destinate ingrijirii capilare
- Foarte buna afinitate cu fibra capilara
RECOMANDARI
- Ajustare PH in special pentru cosmeticele destinate parului
- Eliminarea scuamelor de origine peliculara si a celulelor moarte
UTILIZARE
- Se incorporeaza in sampoane, masti, balsamuri pentru ingrijirea parului, preparate acasa
- Acidul lactic se incorporeaza in faza apoasa a prepararii produsului sau in faza finala cand produsul s-a racit
- Dozaj in functie de PH-ul dorit. Acesta se controleaza cu ajutorul unei benzi indicatoare de PH
COMPOZITIE
- Acid lactic 100% natural, obtinut prin fermentarea naturala a zaharului de sfecla
- Concentratie: 90% acid lactic, apa 10%
- Denumire INCI: Lactic acid
- Calitate: cosmetica
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid mobil
- Culoare: transparent
- Miros: acid, caracteristic
- Solubilitate: apa, emulsii (creme, lapte, lotiuni)
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura
Prezentare: 30 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|