100% natural si vegetal, acidul stearic este un excelent factor de consistenta in prepararea cosmeticelor bio.Confera finete si onctuozitate emulsiilor si este foarte utilizat in prepararea lumanarilor naturale aromatice, de masaj, cat si pentru prepararea sapunurilor naturale de casa.Acidul stearic este un corp gras prezent in stare naturala in uleiurile si unturile vegetale si este o materie prima excelenta si polivalenta in prepararea cosmeticelor bio.
PROPRIETATILE ACIDULUI STEARIC
- Excelent factor de consistenta in prepararea cosmeticelor bio
- Confera finete si onctuozitate emulsiilor
- Hranitor pentru piele
- Co-emulsifiant (ajuta la formarea emulsiilor si incorporarea fazei apoase in faza uleioasa)
- Ingredient de consistenta pentru lumanarile naturale aromatice si de masaj si a sapunurilor
UTILIZARE
- Prepararea de creme onctuoase cu tusa fina, matasoasa
- Prepararea lumanarilor aromatice si a sapunurilor naturale
DOZAJ- 2-10%
COMPOZITIE
- Acid stearic 100% pur si natural, obtinut din ulei de palmier: glycerin (glicerina vegetala), cocos nucifera (ulei vegetal de cocos), lecithin, malthodextrin (zahar din porumb), acacia, (guma naturala), tocopherol (vit.E), ascorbic acid (vit. C), rosmarinus officinalis (extract de rosmarin)
- Denumire INCI: stearic acid
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: pastile
- Culoare: alba
- Miros: inodor
Punct de topire 54-56 grade C
Pastrare in conditii normale
Prezentare 250 gr
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|