Persanii au fost cei care au descoperit virtutile trandafirului si au extras din aceasta floare minunata, pentru prima data, uleiul esential si apa florala de trandafir.Utilizarea lor s-a raspandit rapid la indieni, arabi, turci si prin acestia a patruns mai tarziu si in Europa.Apa florala de trandafir este foarte folosita in cosmetica, in scopuri terapeutice in medicina naturista, in bucatarie si patiserie in special cele orientale si in ritualurile religioase.Tensioactiv de exceptie, apa florala de trandafir este de neinlocuit in prevenirea imbatranirii cutanate.Astringenta si purifianta, improspateaza si da finete pielii, calmeaza iritatiile si roseata.Ca si uleiul esential, apa florala de trandafir creaza o atmosfera relaxanta dand o stare placuta de bine.Apa florala de trandafir de mai are un parfum inconfundabil de trandafir proaspat inflorit, cu note dulci si inmiresmate care ne aduce aminte de dulceata de trandafir a bunicii.
PROPRIETATILE APEI FLORALE DE TRANDAFIR DE MAI
- Astringenta si tonifianta pentru tenurile mixte, grase
- Antirid si regenaranta pentru tenurile mature
- Calmanta pentru pielea iritata, sensibila
- Confera prospetime si stralucire tenurilor obosite, terne, devitalizate
- Antispoasdomic, antiseptic, bronsite cronice
- Echilibrant hormonal,
- Pofta de mancare, excesiva
- Euforizant si armonizant emotional
- Deceptii, doliu
- Comportament coleric, agresiv
- Perfectionism exagerat
- Lipsa de incredere in sine(in special pentru femei)
- Aromatizarea deserturilor bauturilor si cocktailurilor, salatelor de fructe
UTILIZARE
- Vaporizare pe fata si gat,cu apa florala de trandafir dupa curatare.Aplicati imediat pe pielea umeda un ulei simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale sau aplicati o crema
- Incorporarea apei florale de trandafir in faza apoasa pentru prepararea de cosmetice bio:creme, lapte, geluri, lotiuni impreuna cu uleiurile esentiale si vegetale, ingredientele si activii cosmetici specifici, pentru tenurile mature, imbatranite
- Lotiuni pentru ten, in combinatie cu alte ape florale, gel de aloe vera. extracte solubile in apa, pudra de merosor, acerola, zmeura, afine, seva de bambus,activi cosmetici, acid hialuronic, miere, proteina de matase,extract de floare de colt, nalba,etc)
- Incorporare apei florale trandafir in faza apoasa pentru prepararea de cosmetice bio:creme, lotiuni, emulsii pentru tenurile iritate, sensibile
- Vaporizare corporala a apei florale trandafir pentru a va improspata, inviora si parfuma delicios piele
- Vaporizare aeriana pentru a va parfuma ambientul si a crea o stare de de relaxare si buna dispozitii
- 1 lingura de apa florala de trandafir/ 1 litru de apa.se bea pe parcursul unei zile
- 1 lingurita de apa florala de trandafir/1 ceasca de apa calda
- 3 lingurite de apa florala de trandafir in apa de baie
- In bucatarie si patiserie pentru aromatizarea mancarurilor,a deserturilor si a bauturilor
COMPOZITIE
- Apa florala de trandafir de mai 100% pura si naturala, fara conservanti, obtinuta din cultura Biologica, prin distilarea petalelor proaspete in vapori de apa, proaspata si concentrata, microfiltrata, conforma microbiologic
- Denumire: Rosa Centifolia
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid limpede
- Miros: specific de trandafir, subtil si proaspat
- Calitate: Cosmetica si alimentara
PH: 4,9
Pastrare: ferita de lumina si caldura, dupa deschidere se pastreaza la frigider maxim 6 luni
Prezentare: 100 ml

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|