Este o ceara vegetala foarte originala, recoltata direct din exudatia frunzelor de Euphorbia cerifera, arbore originar din Mexic.Compusa din corpi grasi de linie lunga, are particularitatea de a fi foarte dura si casanta, fiind astfel foarte apreciata pentru realizarea cosmeticelor de machiaj si in special al balsamurilor de buze si mascara.In aceeasi masura este cunoscuta pentru capacitate filmogena, protejand pielea deshidratata si buzele uscate.Faciliteaza uscarea si rezistenta produselor tip mascara, da consistenta si stabilizeaza emulsiile.
UTILIZARE
- Prepararea cosmeticelor pentru pielea uscata, deshidratata
- Prepararea produselor de machiaj, mascara, stick de buze, fonduri de ten
- Ingrijirea parului uscat
DOZAJ
- 1-5%, poate fi combinata cu alta ceara
- Se incorporeaza in faza uleioasa, la cald (topire in Bain-Marie)
- Punct de fuziune 66-71°C
COMPOZITIE
- 100 pura si naturala obtinuta prin extractie din frunzele de Candelilla
- Denumire: Euphorbia cerifera (candelilla ) wax
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: paiete mari
- Culoare: galben deschis-brun pal
- Miros, caracteristic vegetal, gras
Pastrare: ferita de umiditate si lumina la temperatura ambientului
Prezentare: 50 gr
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|