Cosmetice Naturale
CERTIFICARI
Certificari
Nature et Progres
Calite de France
Appelation d`origine

COMANDA

COMANDA, TRANSPORT, LIVRARE, CONDITII

Comanda poate fi efectuata: online, telefonic sau prin e-mail.

 • Telefon: 0742. 779. 187
 • E-mail:

 

Valoarea minima a unei comenzi este de 50 Lei (TVA inclus).

 
 
 
Pentru comanda online, magazinul nostru va pune la dispozitie un sistem simplu si intuitiv:
 • Intrati pe site si navigati in zona de produse
 • Adaugati in cos produsele dorite
 • Urmariti conformitatea produsului/produselor, a cantitatii si a pretului
 • Selectati si urmariti costurile de transport
 • Click pe "Mergi la casa >>"
 • Completati formularul de comanda cu datele Dvs
 • Bifati "Sunt de acord cu termenii si conditiile
 • Click pe "Comanda >>"
 • Verificati inca o data corectitudinea datelor
 • Click pe "Confirma comanda >>"

 

Departamentul nostru de vanzari va prelua comanda. In cateva zile, in functie de stoc si de specificatiile de transport, produsele vor fi livrate la adresa precizata.

 Putem livra produsele si catre o alta destinatie decat cea a Dvs, de exemplu in cazul cadourilor. In acest caz plata se va efectua prin virament bancar, iar livrarea se va efectua dupa incasarea efectiva a contravalorii comenzii in contul societatii.

Pentru produsele prezentate cu mentiunea "In curs de aprovizionare" societatea nu poate garanta pretul si nu se pot lansa comenzi.

Pentru produsele pe baza de comanda ne rezervam dreptul de a solicita un avans, in functie de valoarea comenzii. Termenul de livrare este variabil si depinde de furnizor sau producator, deoarece unele dintre produse sunt importate de pe alte continente.

Reducerile si promotiile nu sunt cumulative inclusiv reducerile si gratuitatile oferite la transport. Se ia in calcul reducerea cea mai mare si sunt valabile in limita stocului.
La comanda va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs.

 
Livrarea Produselor
Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, in functie de stoc, de numarul si complexitatea comenzilor, facem eforturi si incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare.
 
Conditii Legale
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original. Nu se accepta returnarea produselor degradate cu modificari fizice sau de compozitie.
 
Garantia Produselor
Produsele purtatoare de garantie, cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit, acolo unde este cazul, de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.
 
Taxe Suplimetare
P
retul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Este posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj sau eventual taxe pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.
 
Transport
Transportul este efectuat numai prin curier rapid.
 
Tarife de transport Urgent Curier:
  BUCURESTI - 12,5 lei
  ALTA LOCALITATE - 19 lei
 
 
 
TRANSPORT GRATUIT 
 
 Pentru comenzi de minim 350 lei (fara transport)
 
Tarifele prezentate sunt calculate pentru colete cu greutate de maxim 1kg. Pentru coletele ce depasesc aceasta greutate, se aplica taxe suplimentare/kg. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a societatii de curierat, se aplica taxa suplimentara de transport/km.
 
Promotiile, reducerile, gratuitatile nu sunt cumulative, insa se ia in calcul varianta cea mai favorabila pentru client.
 
 
Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Cosmetica Bio isi rezerva dreptul de a solicita confirmarea comenzilor, inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata curierul va lua legatura telefonic sau va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si este dat de semnatura pe documentele de livrare. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.
Cosmetica Bio isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa sa, sau in caz de forta majora.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platita oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de societate de la acest client.
Returnarea produselor
In calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
- contract de furnizare produse al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare si independente de politica financiara a societatii
- contract de furnizare produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid
Conditii de returnare
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul validarii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul in care Cosmetica Bio nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
Coletele ce nu corespund la primire din punct de vedere estetic, sunt deteriorate sau desigilate vor putea fi refuzate de client. Coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului
Orice reclamatie referitoare la livrarea produselor, (lipsuri din colete, facturare gresita) etc. va rugam sa le efectuati, in scris, în termen de 3 zile de la primirea coletului.
 
In cazul returnarii produselor, costul transportului de la client catre societatea nostra revine clientului.
Cos de cumparaturi
Cosul este GOL