Acest produs sub forma de unt este un concentrat in compusi insaponificabili ai uleiului de avocado.Acesti compusi reprezinta 0,2-2% din masa totala a uleiului, prezentand un mare interes in cosmetologie datorat concentratiei extrem de ridicate in fitosteroli, vitamine si minerale.Gratie acestor compusi, concentratul de avocado este un activ inegalabil, emolient, antiinflamator si anti-age deoarece aceasta concentratie nu o regasim la nici un alt ulei sau unt. Fitosterolii sunt compusi naturali ai plantelor, a caror structura este asemanatoare cu cea a colesterolului, cu rol de a mentine structura si functiile membranei celulare.Studii recente au demonstrat ca fitosterolii intervin direct in mecanismul de aparare al pielii, participa la reconstituirea filmului hidrolipidic si accelereaza sinteza fosfolipidelor cutanate care dau fermitate pielii.
PROPRIETATI
- Anti-age, antioxidant, anti-UV, activant al sintezei colagenului
- Stimulant al reinnoirii si cresterii celulelor
- Puternic antiinflamator
- Coemulsifiant, stabilizeaza emulsiile « apa in ulei »
RECOMANDARI
- Piele deterioarata, iritata, reactiva
- Piele matura lipsita de tonicitate
- Ten tern, obosit asfixic, flasc
- Ten fragil sensibil
- Pielea delicata si sensibila a bebelusilor
- Par uscat devitalizat
UTILIZARE
- Masaj cu fitosteroli de avocado,incorporarea fitosterolilor de avocado in cosmeticele uzuale sau prepararea de balsamuri creme, emulsii reparatoare si protectoare pentru pielea deteriorata iritata, fragila, ideale si pentru pielea bebelusilor
- Masaj cu fitosteroli de avocado, incorporarea fitosterolilor in produsele cosmetice uzuale sau prepararea de balsamuri, creme, emulsii revitalizante si anti-age pentru tenuri obosite lipsite de tonicitate, cu piele matura, flasca
- Preparare de unturi de masaj in combinatie cu alte unturi si uleiuri
- Preparare de balsamuri si masti revitalizante si hranitoare pentru par deteriorat, uscat
- Dozaj 0,5-5%
COMPOZITIE
- 100% natural, nehidrogenat concentrat in fractii insaponificabile, obtinut din nucile de avocado presate la rece apoi tratate in mediu alcalin pentru a extrage partea insaponificabila a uleiului
- Denumire Persea Gratisima
- Acizi grasi: Omega 6-30,9%, Omega 9-21%, linolenic 3,5%, palmitic 9%, stearic 2%, lauric 4,7%
- Alti compusi naturali activi: beta-sitosteroli 12,2%, campesterol 6,5%, stigmasterol 5%, carotenoide, vit.B1, B2, D, E si biotine
- NOTA: spre deosebire de unturile hidrogenate, care sunt o conversie chimica a uleiului, rezultand un unt artificial prin transformarea acizilor grasi nesaturati in componenti hidrogenati cu foarte slaba valoare cosmetica, acest extract este foarte concentrat si datorita procedeului prin care este obtinut
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: solid, aproape moale, granulat
- Culoare: alburie
- Miros: lejer de ceara naturala
- In contact cu pielea patrunde foarte repede in tesuturi
Pastrare: loc uscat, ferit de caldura
Prezentare: 30 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|