<div style="background-color: #228B22;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>
Cosmetice Naturale
CERTIFICARI
Certificari
Nature et Progres
Calite de France
Appelation d`origine

Conditionant TOUCHE DE DOUCEUR

Conditionant TOUCHE DE DOUCEUR
CUMPARARE
Pret: 35.50 Lei
Pret vechi: 39.80 Lei
TVA (24%) inclus
In curs de aprovizionare
Conditionant TOUCHE DE DOUCEUR

Un activ de exceptie, de origine vegetala care confera cosmeticelor o tusa extrem de fina si matasoasa.Chiar si in cantitate foarte mica, acest conditionant  transforma cosmeticele in produse fine ca o atingere delicata de matase.In aceeasoi masure, conditionantul "touche de douceur: este un excelent antistatic pentru produsele de ingrijire capilara.Combinatia unica a unui aminoacid,-L-lisina,obtinut prin procesul de biofermentatie a melasei,un aminoacid care la nivel cutanat stimuleaza producerea de colagen si un acid gras-acidul lauric, acid gras saturat cu o puternica afinitate fata de proteina din epiderma si fibra capilara  fac din acest conditionant, un conditionant de exceptie pentru cosmweticele si produsele de machiaj

PROPRIETATI

  • Confera o tusa extrem de fina si matasoasa cosmeticelor, in special produselor de machiaj
  • Imbunatateste aderarea si fixarea pudrelor
  • Agent antistatic si de redarea a finetei si stralucirii parului
  • Fluidifica amestecul de pudra in ulei

UTILIZARE

  • Prepararea de cosmetice si produse de machiaj  cu tusa ultrafina si extrem de matasoasa
  • Farduri de pleoape libere sau compacte, mate  sau stralucitoare
  • Pudre de ten, libere sau compacte
  • Blush liber sau compact
  • Pudre pentru corp si pudre parfumante , deodorante
  • Creme, lapte, lotiuni cu tusa matasoasa
  • Sampoane, balsamuri, antistatice si de redarea a finetii si stralucirii parului

DOZAJ

  • 1-5% in pudre (farduri de pleoape, pudre, blush), in amestec cu oxizi, mica, extracte de fructe si plante prin mixarea ingredientelor in mojar sau in masina de rasnit, fond de ten, prin incorporarea in faza uleioasa a prepararii fondului
  • 1-5% in cosmetice pentru ten si corp (creme, lapte, lotiuni) si cosmetice pentru par (sampon, balsam) se incorporeaza in faza uleioasa a prepararii produsului

COMPOZITIE

  • 100% natural, obtinut prin  combinarea de acid lauric obtinut din ulei de cocos si aminoacidul L-lysina, obtinut prin biofermentatia melasei
  • Dispersabil in amestecuri pudra si solubil in ulei (faza uleioasa ) a prepararii emulsiilor
  • denumire INCI: Lauroyl lysine

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect- pudra fina (10-20 microni)
  • Culoare: alb
  • Miros: neutru

Pastrare loc uscat, ferit de lumina si caldura

Prezentare: 10 gr

 

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.




Cos de cumparaturi
Cosul este GOL