Ingredient cosmetic de origine vegetala, co-emulsifiantul VF este obtinut prin asocierea acidului stearic de origine vegetala obtinut din ulei de palmier cu glicorol de origine vegetala.Prin incorporarea acestui emulsifiant se obtine o gama larga de emulsii in functie de concentratia acestuia. In general utilizarea co-emulsifiantului VF permite obtinerea de texturi consitente, onctuoase si foarte penetrante. Se combina de regula cu emulsifiantul MF dar fiind un co-emulsifiant polivalent poate fi utilizat si cu alti emulsifianti pentru a conferi stabilitate, consistenta si a obtine emulsii cu tusa onctuoasa si emolienta.
PROPRIETATI
- Ingredient cosmetic de textura
- Emolient confera pielii suplete si finete
- Stabilizeaza emulsiile de toate tipurile
- In combinatie cu emulsifiantul MF se obtin de la emulsii fine, legere, bogate in faza apoasa pana la emulsii bogate, consistente cu tusa onctuoasa, in functie de concentratiile celor doi emulsifianti
RECOMANDARI
- Toate tipurile de ten si piele
- Prepararea de creme, lapte hidratante si hranitoare pentru ten si corp, in combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, extracte, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de creme, lapte, serumuri antiage si antirid, in combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, extracte, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de lapte demachiant, exfolianti,n combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, extracte, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de creme, lapte cu AHA (acizi de fructe), in combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, extracte, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de creme, masti capilare, in combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, extracte, activi si ingrediente cosmetice specifice
UTILIZARE
- Co-emulsifiantul se disperseaza in faza uleioasa si se combina cu un emulsifiant dispersabil in faza apoasa (emulsifiantul MF)
- Se disperseaza emulsifiantul MF in faza apoasa la 70°C amestecand bine pana la omogenizare.Faza uleioasa in care s-a incorporat emulsifiantul VF se aduce la aceeasi temperatura.Se incorporeaza apoi faza apoasa in faza uleioasa si se amesteca bine pana la omogenizare.In functie de concentratia in emulsifianti se obtin texturi foarte diferite. Utilizarea emulsifiantului MF in concentratie mare permite obtinerea de emulsii foarte lejere, fluide,incorporarea emulsifiantului VF permite obtinerea de texturi consistente, bogate, insa fara tusa grasa.
- Se poate asocia cu alcool cetilic
- Co-emulsifiant polivalent, emulsifiantul Vrf poate fi asociat la cald in faza uleioasa, cu alti emulsifianti (Olivem, ceara emulsifianta)
PRECAUTII
- A nu se lasa la indemana copiilor
- A nu se inhala sau ingera
SOLUBILITATE
- Solubil la cald in faza uleioasa
DOZAJ
COMPOZITIE
- Emulsifiant ulei in apa, de origine vegetala (ulei de palmier si glicerol), anionic, nonetoxilic, obtinut prin asocierea acidului stearic obtinut din ulei de palmier cu glicerol de origine vegetala
- Denumire INCI:Glyceryl stearate
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: pastile
- Culoare: alba
- Miros: neutru
- Calitate: cosmetica
Pastrare: temperatura normala, ferit de umiditate si lumina. A se inchide ermetic dupa fiecare utilizare
Prezentare: 30 gr
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|