<div style="background-color: #228B22;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>
Cosmetice Naturale
CERTIFICARI
Certificari
Nature et Progres
Calite de France
Appelation d`origine

Extract CO2 de ROSMARIN BIO

Extract CO2 de ROSMARIN BIO
CUMPARARE
Pret: 40.50 Lei
Pret vechi: 44.50 Lei
TVA (24%) inclus
Extract CO2 de ROSMARIN BIO

Rosmarinul este o planta lemnoasa, perena, totdeauna verde, cu frunze in forma de ace si cu flori albe, albastre sau rosii.Il gasim in stare salbatica in zonele meditaraneene, dar si cultivat din ce in ce mai mult pentru virtutile sale terapeutice, calitatile cosmetice si parfumante, fiind apreciat in medicina, cosmetica, parfumerie si arta culinara. Produs de inalta tehnologie, extractul de rosmarin este foarte bogat in diterpeni fenolici, inhiband oxidarea acizilor grasi polinesaturati.Limiteaza astfel stresul oxidativ al celulelor pielii. ceea ce il face in activ foarte pretios in cosmetica pentru actiunea sa extrem de puternic antioxidanta si protectoare.Are deasemenea, proprietati antimicrobiene si antiinflamatoare interesante, protejand astfel pielea de agresiunile externe.Este si un foarte bun conservant natural, impiedicand oxidarea (rancezirea) produselor cosmetice uleioase, iar mireasma sa de rosmarin, proaspat cules, este un adevarat regal.

 
PROPRIETATI
·          Puternic antioxidant
·         Antimicrobian (efectul sau a fost testat pe 28 de germeni, stafilococi, streptococi, bacili, inclusiv Propionibacterium acnes)
·         Antiinflamator
·         Parfumant si conservant cosmetic
 
RECOMANDARI
·         Incorporare preparare de creme, lapte, emulsii, lotiuni, reparatoare, regenerante, anti-age, in special pentru tenurile mixte grase
·         Incorporare preparare de creme, unguente pentru tenul cu probleme, acnee si afectiunile cutanate provocate de diversi germeni
·         Incorporarea preparare de sampoane, lotiuni capilare pentru parul gras
·         Uleiuri de masaj pentru regenerarea si protejarea pielii
·         Masti regenerante, in combinatie cu uleiuri, ingrediente si activi cosmetici
·         Conservarea uleiurilor cosmetice
 
DOZAJ: 0,1-0,4% ( 2-8 PICATURI la 100 ml)
 
 COMPOZITIE
·         100 natural, obtinut din ramuri tinere, prin metoda de extractie selectiva CO2 incorporat in ulei de floarea soarelui
·         Denumire: Rosmarinus Officinalis
·         Compusi activi naturali: diterpeni fenolici 13-15% din care acid carnosic min.9%
 
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
·         Aspect: pasta fondanta
·         Culoare: verde inchis,intens
·         Miros: somptuos, de rosmarin proaspat
 
Pastrare: loc uscat ferit de lumina si caldura
 
Prezentare: 10 ml 
 

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.




Cos de cumparaturi
Cosul este GOL