Floare maiestuoasa de un alb stralucitor, nufarul alb evoca puritatea, prospetimea si starea zen. Planta acvatica ce creste in apele linistite in special in Europa si Asia, floarea de nufar alb este bogata in nutrienti si principii active hidratante purifiante si antioxidante. Obtinut prin metoda macerarii hidroglicerinice, extractul de nufar alb este incarcat de principiile active ale florii de nufar. Compus in principal din mucilagii, vitamine, flavonoide si tanini, extractul de nufar alb protejeaza bariera hidrolipidica a epidermei si este un aliat important impotriva radicalilor liberi.Purifiant, hidratant, astringent si preventiv anti-age, extractul de nufar alb infrumuseteaza, hidrateaza, confera luminozitate si inchide porii. Pielea devine fina, neteda si supla cu aspect proaspat si stralucitor .
PROPRIETATI
- Purifiant si astringent
- Anti-age preventiv si protector contra radicalilor liberi
- Remineralizant si revitalizant
- Hidratant si catifelant
RECOMANDARI
- Ten si piele tinere, normale
- Ten mixt, gras
- Ten incarcat cu imperfectiuni
- Ten si piele terne, devitalizate
- Ten si piele deshidratate
- Preventie anti-age, antirid
RECOMANDARI
Extractul de nufar alb poate fi incorporat atat in cosmeticele pe care le folositi deja cat si pentru prepararea cosmeticelor.Pentru cosmeticele gata preparate se incorporeaza activul in produsul cosmetic, se amesteca foarte bine pana la omogenizare.In cosmeticele preparare acasa, se incorporeaza in faza finala dupa racirea produsului.Se amesteca bine pana la perfecta omogenizare
- Lotiuni INSTANT purifiante, astringente, hidratante, revitalizante, prin adaugarea extractului de nufar alb intr-o apa florala
- Incorporarea extractului de nufar alb in cosmetice sau prepararea de cosmetice Bio pentru ten si piele tinere, normale: creme, lapte, lotiuni, serumuri
- Incorporarea extractului de nufar alb in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio pentru ten mixt, gras: creme, serumuri, lapte
- Incorporarea extractului de nufar alb in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio pentru ten si piele terne, devitalizate: creme, serumuri, lapte
- Incorporarea extractului de nufar alb in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio pentru ten si piele deshidratate, demineralizate
- Incorporarea extractului denufar alb in masti purifiante, astringente, hidratante si revitalizante, combinat cu extracte vegetale, ape florale, activi cosmetici specifici
- Incorporarea extractului de nufar alb in cosmetice sau prepararea de cosmetice Bio pentru ingrijirea preventiva antirid sau pentru primele riduri: creme, lapte, lotiuni, serumuri, lotiuni
PRECAUTII
- A se respecta concentratia recomandata
- Nu lasati la indemana copiilor
SOLUBILITATE
- Activul cosmetic ESTE solubil in apa, ape florale, lotiuni, emulsii ( creme, lapte, serumuri, se adauga la rece in faza finala a prepararii produsului)
- Activul cosmetic NU ESTE solubil in ulei
- 1-2 picaturi in doza zilnica de crema pentru ten, conturul ochilor si al buzelor
DOZAJ
- Indicativ 1-10% in cosmeticele folosite sau cele preparate acasa
- 1-5% in creme, lapte
- 1-10% in lotiuni, geluri, produse spumante
- 1 ml- 19 picaturi
COMPOZITIE :
- Extract de nufar alb, activ cosmetic purifiant, hidratant, astringent anti-age, obtinut prin macerarea la temperatura scazuta a florilor de nufar alb, intr-o solutie de apa/ glicerina vegetala Bio.
- Activii din florile de nufar alb sunt in majoritatea lor hidrosolubili (solubili in apa), macerarea in solutie de apa/ glicerina fiind procedeul cel mai indicat de obtinere sub forma concentrata a activilor continuti de floarea de orhidee
- Compusi naturali activi: Vitamine ( in special vit.C) - purifiante, antioxidante, stimulante ale sintezei de colagen, anti-age ; Minerale - remineralizante si regenerante; Proteine - aport de nutrienti, hidratare si revitalizare; Mucilagii - catifelante si hidratante; Flavonoide - antioxidante, prezervarea capitalului natural de elastina si acid hialuronic; Tanini - astringenti si antioxidanti
- Denumire INCI: Aqua, Glycerin, Nymphaea alba flower extract, sodium benzoate, potassium sorbate ( conservanti sintetici acceptati de Ecocert in Cosmetice Bio, citric acid (ajustor natural de pH)
- 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala,
- Produs in Frata
- Calitate:cosmetica
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid limpede
- Culoare: galben-ambra
- Miros: fin, vegetal
Pastrare: In conditii normale, ferit de lumina, departe de surse de caldura.A se inchide bine recipientul, dupa utilizare.
Prezentare: Flacon de sticla inchisa la culoare, prevazut cu picurator, 30 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|