Aceasta pudra naturala obtinuta din lemn de castan, este un colorant vegetal foarte interesant pe baza caruia se pot obtine nuante de bej calde si blande, ideale pentru fonduri de ten si blush dar si pentru farduri de pleoape, gloss in nuante cat mai naturale, calde si luminoase.Este o pudra perfect solubila in apa, usor de folosit si polivalenta fiind la fel de bine utilizata in prepararea balsamurilor pentru par, caruia ii confera stralucire si reflexe luminoase saten.Pudra de foarte buna calitate preparata de un mester artizan specialist in prepararea colorantilor naturali vegetali.
PALETA DE CULORI

- bej la brun, in functie de dozaj si eventual in combinatie cu un pigment alb
- bej/roz somon - bej/ruginiu in amestec cu fard mineral mat roz si rosu
- maron inchis - in amestec cu fard mineral mat negru
- verde-brun in amestec cu pudra de clorofila-
DOZAJ:
- Uzual 0,5-2 %
- In functie de preferinte si imaginatie concentratia poate fi mai mare, este un colorant vegetal inofensiv, nontoxic si noniritant
SOLUBILITATE:
- Partial solubila in apa
- Solubila in creme, geluri, lotiuni, lapte si faza apoasa a prepararii cosmeticelor
- Dispersabila si in faza uleioasa semisolida de genul balsamurilor fondante
COMPOZITIE :
- Extract pudra de castan 100% pura si naturala, obtinuta prin extractia in apa din lemnul de castan macinat, urmata de concentrarea si uscarea pudrei
- Denumire INCI: Castanea sativa bark extract
- Tara de origine: Italia
- Importat in UE: Franta
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: pudra
- Culoare: maron
Pastrare: Ferita de lumina si umiditate, in recipient bine inchis.
Prezentare: 10 gr
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|