FLOAREA SI SECRETUL FRUMUSETII TAHITIENE. Floarea de Tiare sau Gardenia de Tahiti, delicata, de un alb diafan cu parfum suav si imbatator, simbol tahitian al puritatii si gingasiei. Floare purtata in par ca podoaba de catre tinerele tahitiene, oferita in coliere parfumate oaspetilor in semn de bun venit sau ofranda zeilor in ritualurile religioase. Extrem de pretioasa deoarece este o specie care creste doar in insulele Polineziei Franceze, bogata in alcooli terpenici si esteri, folosita de mii de ani in farmacopeea traditionala contra migrenelor, in tratarea eczemelor si vindecarea plagilor, floarea de Tiare este renumita astazi in lumea intreaga datorita uleiului care se obtine prin macerarea bobocilor de floare in ulei de cocos. Preparat de mii de ani, dupa metode ancestrale uleiul numit MONOI DE TAHITI este secretul de frumusete al femeilor polineziene.Datorita proprietatilor si parfumului sau irezistibil si inegalabil, uleiul de Tahiti a facut inconjurul lumii fiind unul din preferate marilor case de parfumuri si cosmetice. In vechea limba Reo-Maohi, Monoi inseamna "ulei sacru" si in vremuri ancestrale era rezervat doar pentru "Arii", nobilii din acele timpuri. Astazi uleiul monoi de Tahiti este folosit in lumea intreaga datorita extraordinarelor sale capacitati hidratante, regenerante, calmante si emoliente, protectoare si bronzante. Daca la toate aceste proprietati adaugam si parfumul suav si inegalabil al uleiului monoi de Tahiti, este de inteles de ce este atat de cautat si folosit pe intreg globul.Folosit pentru hidratarea si regenerarea pielii, in ingrijirea parului deteriorat caruia in reda supletea si stralucirea, ca ulei pentru si dupa plaja, Monoi de Tahiti este un adevarat rasfat pentru corp. O piele hidratata, satinata si bronzata si un par suplu si stralucitor, irezistibil parfumate.
MONOI DE TAHITI TIKI este prima marca exportata in Europa si cea mai apreciata si vanduta atat in Polynesia Franceza cat si la nivel mondial. Cu o traditie de aproape 70 de ani, gama Monoi de Tahiti-Tiki este fabricata exclusiv dupa retete ancestrale, secrete de frumusete bine pastrate de-a lungul timpului.
Uleiul Monoi de Tahiti hidrateaza progresiv si durabil, stratul superior al epidermei, hraneste si regenereaza pielea care devine incredibil de fina, matasoasa si proaspata.
- Aplicat pe pielea umeda, uleiul de Monoi de Tiare restructureaza, netezeste, hraneste pielea. Utilizat zilnic, inclusiv pe fata, uleiul de Monoi de Tahiti asigura hidratarea naturala, reda fermitatea, supletea si elasticitatea pielii
- Folosit inainte si dupa plaja,monoi de Tahiti protejeaza, hraneste si hidrateaza, astfel pielea se regenereaza usor isi pastreaza aspectul catifelat si tenta de bronz, uleiul de Monoi de Tiare fiind ideal pentru pastrarea bronzului pe timp indelungat
- Uleiul de monoi de Tiare formeaza un film extrem de fin hidrofob, ca o a doua epiderma care protejeaza pielea de agresiunea sarii din apa de mare si a vantului
- In masaj, este suficienta o cantitate mica de ulei de Monoi de Tahiti pentru hidratarea, hranirea si restructurarea pielii, este ideal pentru zonele cu piele aspra, deteriorata careia ii reda supletea, elasticitatea si finetea
- Cateva picaturi de ulei de Monoi de Tiare adaugate in apa de baie va vor destinde si parfuma delicat pielea
- Uleiul de Monoi de Tahiti repara si protejeaza parul deteriorat si reda supletea, frumusetea si aspectul matasos
- In aplicari zilnice pe varfurile uscate, deteriorate, uleiul de Monoi de Tiare reface echilibrul si textura firului de par
- Uleiul de Monoi de Tahiti se aplica preventiv, inainte de baie, piscina sau mare pentru a proteja parul de clor si sare
- In masca saptamanala, uleiul de Monoi de Tiare devine un formidabil regenerant si reparator, parul este usor de descurcat, isi recapata volumul, supletea, vitalitatea si stralucirea
Pe fata, se aplica seara cateva picaturi de monoi de Tahiti si se maseaza. Uleiul de Monoi de Tiare patrunde foarte repede in piele, aproape instantaneu si nu lasa film gras.
Pentru corp se aplica pe pielea umeda in masaj usor, dupa dus, inainte sau dupa plaja.
Pe par se aplica de la radacina pana la varfuri si se maseaza usor si se pastreaza un timp cat mai indelungat. Ideal este sa se infasoare capul intr-un prosop cald si sa se pastreze uleiul pe par pe timpul noptii. Dupa aceea se samponeaza parul si se clateste.
La temperatura mai mica de 26°C, uleiul se solidifica. Este necesara incalzirea sub jet de apa calda.
A se utiliza in maxim 12 luni de la deschidere.
Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis, parfum (ulei esential), tocopherol (vitamina E)
monoi de Tahiti original, 100% natural, produs traditional, fara conservanti, aditivi sau coloranti de sinteza, netestat pe animale. Produs sub sigla "Monoi do Tahiti appelation d`origine".

"Monoi de Tahiti Appelation d`origine" inseamna "Monoi de Tahiti denumire de origine" si este sigla care garanteaza ca uleiul este original, obtinut din ulei de cocos si flori de Tiare care cresc in zonele Polineziei Franceze, unde beneficiaza de proprietatile unice ale solului de origine coraliana si conditiile climatice speciale zonei. Pentru a face diferenta intre uleiurile contrafacute si uleiul original, in 1992 printr-un decret a fost adoptata aceasta denumire care impune reguli stricte in ceea ce priveste originea si modul in care este obtinut uleiul.
Flacon 60 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.