FLOAREA SI SECRETUL FRUMUSETII TAHITIENE. Floarea de Tiare sau Gardenia, delicata, de un alb diafan cu parfum suav si imbatator, simbol tahitian al puritatii si gingasiei. Floare purtata in par ca podoaba de catre tinerele tahitiene, oferita in coliere parfumate oaspetilor in semn de bun venit sau ofranda zeilor in ritualurile religioase. Extrem de pretioasa deoarece creste doar in insulele Polineziei Franceze, bogata in alcooli terpenici si esteri, folosita de mii de ani in farmacopeea traditionala contra migrenelor, in tratarea eczemelor si vindecarea plagilor, floarea de Tiare este renumita astazi in lumea intreaga datorita uleiului care se obtine prin macerarea bobocilor de floare in ulei de cocos. Preparat de mii de ani, dupa metode ancestrale uleiul numit MONOI DE TIARE este secretul de frumusete al femeilor polineziene si datorita proprietatilor si parfumului sau irezistibil si inegalabil a facut inconjurul lumii fiind unul din preferate marilor case de parfumuri si cosmetice. In vechea limba Reo-Maohi, Monoi inseamna "ulei sacru" si in vremuri ancestrale era rezervat doar pentru "Arii", nobilii din acele timpuri. Astazi uleiul este folosit in lumea intreaga datorita extraordinarelor sale capacitati hidratante, regenerante, calmante si emoliente, protectoare si bronzante. Daca la toate aceste proprietati adaugam si parfumul suav si inegalabil este de inteles de ce este atat de cautat si folosit pe intreg globul. Folosit pentru hidratarea si regenerarea pielii, in ingrijirea parului deteriorat caruia ii reda supletea si stralucirea, ca ulei pentru si dupa plaja, Monoi de tiare este un adevarat rasfat pentru corp. O piele hidratata, satinata si bronzata si un par suplu si stralucitor, irezistibil parfumate.
MONOI DE TIARE TIKI este prima marca exportata in Europa si cea mai apreciatasi vanduta atat in Polynesia Franceza cat si la nivel mondial. Cu o traditie de aproape 70 de ani, gama Tiki este fabricata exclusiv dupa retete ancestrale, secrete de frumusete bine pastrate dea lungul timpului.O floare de Tiare este adaugata in fiecare flacon.
Monoi Frangipanier cu parfum floral si imbatator este de fapt faimosul Monoi Tipanie. Frangipanier sau Floarea Templelor este floarea unui arbore numit Plumeria Apocynacees, originar din Caraibe si raspandit in prezent in toate zonele tropicale. Florile superbe, albe cu nuante delicate de galben pal sau roz emana un parfum suav si paradisiac ce face din aceasta floare bijuteria parfumurilor. Esenta de Frangipanier este rara si foarte pretuita de marii creatori de parfumuri. Uleiul de Tiare imbogatit cu esenta de Frangipanier este un adevarat regal ce va poarta cu gandul la plajele insorite ale insulelor exotice.
Uleiul Monoi de Tiare hidrateaza progresiv si durabil, stratul superior al epidermei, hraneste si regenereaza pielea, care devine incredibil de fina, matasoasa si proaspata.
- Aplicat pe pielea umeda, uleiul de Monoi de Tiare restructureaza, netezeste, hraneste pielea. Utilizat zilnic, inclusiv pe fata, uleiul de Monoi de Tiare asigura hidratarea naturala, reda fermitatea, supletea si elasticitatea pielii
- Folosit inainte si dupa plaja, protejeaza, hraneste si hidrateaza, astfel pielea se regenereaza usor, isi pastreaza aspectul catifelat si tenta de bronz, uleiul de Monboi de Tiare fiind ideal pentru pastrarea bronzului pe timp indelungat
- Uleiul de monoi de Tiare formeaza un film extrem de fin hidrofob, ca o a doua epiderma care protejeaza pielea de agresiunea sarii din apa de mare si a vantului
- In masaj, este suficienta o cantitate mica de ulei de Monoi de Tiare pentru hidratarea, hranirea si restructurarea pielii, este ideal pentru zonele cu piele aspra, deteriorata careia ii reda supletea, elasticitatea si finetea
- Cateva picaturi de ulei de Monoi de Tiare adaugate in apa de baie va vor destinde si parfuma delicat pielea
- Uleiul de Monoi de Tiare repara si protejeaza parul deteriorat si reda supletea, frumusetea si aspectul matasos
- In aplicari zilnice pe varfurile uscate, deteriorate, uleiul de Monoi de Tiare reface echilibriul si textura firului de par
- Uleiul de Monoi de Tiare se aplica preventiv, inainte de baie, piscina sau mare pentru a proteja parul de clor si sare
- In masca saptamanala, uleiul de Monoi de Tiare devine un formidabil regenerant si reparator, parul este usor de descurcat, isi recapata volumul, supletea, vitalitatea si stralucirea
Pe fata, se aplica seara cateva picaturi si se maseaza.Uleiul de Monoi de Tiare patrunde foarte repede in piel , aproape instantaneu si nu lasa film gras.
Pentru corp se aplica pe pielea umeda in masaj usor, dupa dus, inainte sau dupa plaja.
Pe par se aplica de la radacina pana la varfuri si se maseaza usor si se pastreaza un timp cat mai indelungat.Ideal este sa se infasoare capul intr-un prosop cald si sa se pastreze uleiul pe par pe timpul noptii. Dupa aceea se samponeaza parul si se clateste.
La temperatura mai mica de 26°C, uleiul se solidifica. Este necesara incalzirea sub jet de apa calda.
A se utiliza in maxim 12 luni de la deschidere.
Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis, parfum (ulei esential absolut de Frangipanier), tocopherol (vitamina E)
100% natural, produs traditional, fara conservanti, aditivi sau coloranti de sinteza, netestat pe animale. Produs sub sigla "Monoi de Tahiti appelation d`origine".
"Monoi de Tahiti Appelation d`origine" inseamna "Monoi de Tahiti denumire de origine" si este sigla care garanteaza ca uleiul este original, obtinut din ulei de cocos si flori de Tiare care cresc in zonele Polineziei Franceze, unde beneficiaza de proprietatile unice ale solului de origine coraliana si conditiile climatice speciale zonei. Pentru a face diferenta intre uleiurile contrafacute si uleiul original, in 1992 printr-un decret a fost adoptata aceasta denumire care impune reguli stricte in ceea ce priveste originea si modul in care este obtinut uleiul.
Flacon 120 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.