Uleiul de alune este un ulei interesant si foarte apreciat atat in gastronomie cat si in cosmetica. Foarte bogat in lipide, cu aroma si gust deosebite, uleiul de alune este un deliciu culinar. Datorita continutului extrem de bogat in acid oleic (Omega 9), uleiul de alune este foarte apreciat in cosmetica pentru proprietatile calmante si protectoare iesite din comun. Gratie combinatiei inedite si bogate in acizi grasi esentiali rari, uleiul de alune este recomandat pentru vindecarea vergeturilor si a cicatricilor. Ulei cu tusa foarta uscata, uleiul de alune este unul din putinele uleiuri vegetale recomandate tenurilor grase, cu puncte negre si in special tenurilor acneice.
Ulei de ALUNE BIO extravirgin certificat de Ecocert Greenlife, calitate cosmetica, terapeutica si alimentara
PROPRIETATILE ULEIULUI DE ALUNE
- Echilibreza secretia de sebum, noncomedogenic
- Hidratant si protector, previne deshidratarea pielii
- Cicatrizant si regenerant ajuta la repararea tesutului cutanat
- Calmant si emolient, reda pielii supletea si ii confera o tusa fina si matasoasa
- Foarte penetrant, hraneste si hidrateaza pielea in profunzime fara a lasa film gras
- Ideal ca suport pentru uleiurile esentiale
RECOMANDARI
- Ten mixt, gras
- Acnee, puncte negre
- Piele deshidratata si deteriorata
- Prevenirea si repararea vergeturilor si a cicatricilor
- Suport de masaj
UTILIZARE
- Incorporarea uleiului de alune in doza zilnica de crema pentru tenuri mixte, grase, acneice, deshidratate
- Incorporarea in uleiuri de masaj facial pentru tenurile grase sau cu probleme, combinat cu ulei de jojoba, macadamia, fructul pasiunii, ulei esential de manuka, ulei esential de chiparos albastru, ulei esential de lamaie, ulei esential de patchouli, ulei esential de monarde, ulei esential de ienupar de Himalaya, ulei esential de verbina exotica
- Incorporarea uleiului de alune in uleiuri de masaj corporal, satinante, hidratante si protectoare, pentru o piele supla fina si matasoasa
- Incorporarea uleiului de alune in uleiuri de masaj pentru tratarea vergeturilor si a cicatricilor, combinat cu ulei de limba mielului, ulei de inchainchi, ulei de primula de seara, ulei de camelie, ulei esential de ciste ladanifere, ulei esential de christe marine, ulei esential de bois de rose, ulei esential de geranium de Egipt
- Incorporarea uleiului in unguente pentru tratarea cicatricilor
- Prepararea de cosmetice bio: creme, balsamuri, serumuri lapte pentru tenul gras, acneic
- Prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, balsamuri, serumuri pentru tratarea vergeturilor
- Incorporate uleiului de alune in masti pentru tenul cu probleme: combinat cu ulei de jojoba, macadamia, fructul pasiunii, ulei esential de bergamota, ulei esential de grapefruit, ulei esential de manuka, ulei esential de patchouli, argila verde, pudra de centela asiatica, pudra de tepezcohuite, oxid de zinc
COMPOZITIE
- Ulei de alune 100% pur si natural, obtinut din cultura biologica din prima presare la rece a alunelor
- Acizi grasi: Omega 9-79%, Omega 6-16%, Omega 7-0,3%, palmitic-5%, stearic-2%
- Alti compusi naturali: Vitamina E, fitosteroli
- Ulei certificat BIO de Ecocert Greenlife
- Denumire: Corylus Avellana
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid uleios fluid
- Culoare: galben auriu
- Miros: alune
- Tusa: uscata, patrunde rapid in piele
- Calitate: cosmetica si alimentara, savoare delicioasa de alune
Pastrare: Ulei stabil oxidativ. A se feri de lumina si caldura.
Prezentare: 100 ml

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|