Certificat Bio, uleiul de caise obtinut din prima presare mecanica la rece este un ulei foarte apreciat si folosit datorita proprietatilor sale deosebite.Caisul este cultivat in zonele temperat-continentale, inclusiv in tara noastra.El creste in stare salbatica in Iran si Manciuria, iar in China este cultivat de peste 400 de ani.Ulei de caise este apreciat si folosit din timpuri stravechi de populatia Hounza, care traieste in Valea Hounza din Himalaya.Uleiul de caise este puternic hidratant si regenerant cu efecte deosebite antirid, de intinerire si de revigorare a pielii.In cosmetica, uleiul de caise este un ingredient renumit si face parte din compozitia a numeroase produse cosmetice de frumusete si ingrijire a tenului si corpului. Datorita proprietatilor sale, uleiul de caise este ideal pentru toate tipurile de ten.
PROPRIETATILE ULEIULUI DE CAISA
- Revigorant, uleiul de caisa da tenului o tenta proaspata si stralucitoare
- Regenerant si revitalizant, eficace contra efectelor imbatrinirii
- Tonifiant si emolient, uleiul de caisa hraneste in profunzime si este ideal pentru chiar si pentru pielea cea mai uscata, redandu-i aspectul tanar si catifelat
- Previne deshidratare
- Patrunde bine in piele,uleiul de caisa nu lasa film gras
- Uleiul de caise este o excelenta baza pentru uleiurile esentiale
RECOMANDARI
- Ten tern, obosit, asfixic
- Piele ofilita, flasca, lipsita de suplete in special pielea care si-a pierdut fermitatea (lasata): fata, gat, maini si anumite zone ale corpului: brate, coapse, etc
UTILIZARE
- Ulei de caise simplu sau in amestec cu alte uleiuri esentiale si vegetale pentru ingrijirea pielii dupa plaja
- Incorporarea uleiului de caise in doza zilinca de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme si fonduri de ten, regenerante, hranitoare
- Prepararea de serumuri de frumusete, prin amestecul uleiului de caise cu alte de uleiuri esentiale si vegetale, tonice, restructurante, cu efect de intinerire si o nota de stralucire si prospetime a tenului
- Ulei de masaj corporal:ulei de caise simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale pentru tonifierea, redarea fermitatii si catifelarea pielii
- Incorporarea uleiului de caise in doza zilnica de crema sau prepararea de creme si serumuri anti-age
- Incorporarea uleiului de caise in masti hranitoare si regenerante pentru toate tipurile de ten.
COMPOZITIE
- Ulei de caise 100% pur si natural, obtinut din cultura Ecologica, din prima presare mecanica la rece a samburilor de caisa
- Produs certificat BIO de Ecocert
- Acizi grasi: Omega6 - 27%, Oleic - 63%, Palmitic - 5,44%, Vitamina E
- Denumire:Prunus armeniaca
- Ulei stabil oxidativ
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid uleios, fluid
- Culoar: galben-deschis
- Miros: foarte usor de nuca si migdala amara
- Calitate:cosmetica
Pastrare: ferit de caldura si lumina
Prezentare: 100 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|