Uleiul de canepa este un ulei original si exceptional.Foarte bogat in acizi grasi esentiali rari si in acizi grasi polinesaturati, cu un echilibru perfect de Omega 3 si Omega 6 foarte asemanator lipidelor din piele si cu un continut important de vitamine:A, B1, B2, B6, C si D, uleiul de canepa este renumit ca un fiind un ulei puternic reparator, regenerant, calmant si hidratant cutanat fiind recomandat in special tenurilor ridate, devitalizate, iritate sau cu probleme cronice cat si pentru ingrijirea parului. Gratie continutului echilibrat de acizi grasi esentiali si datorita faptului ca nu contine colesterol, uleiul de canepa intareste metabolismul celular si sistemul imunitar, este eficace in tratarea diabetului, a problemelor cardiovasculare si inflamatorii (reumatism, artrite).Aroma "verde" si gustul delicios de alune crude il fac ideal pentru asezonarea salatelor. Uleiul de canepa este uleiul cel mai echilibrat pentru organismul uman.Consumul zilnic de ulei de canepa va va feri de orice deficienta a organismului in acizi grasi esentiali.
PROPRIETATILE ULEIULUI DE CANEPA
- Anti-age, regenerant si revitalizant gratie acizilor grasi esentiali care anuleaza agresiunea radicalilor liberi asupra pielii si stimuleaza regenerarea tesutului cutanat.
- Puternic antiinflamator si calmant pentru pielea iritata, inrosita, atopica
- Emolient, reduce pierderea de apa din tesutul cutanat si protejeaza pielea de deshidratare
- Reda fermitatea si supletea pielii, tenul devenind mai elastic si mai tanar
- Hraneste si reda elasticitatea fibrei capilare
- Reda forta si stralucirea parului
- Favorizeaza descurcarea si coafarea parului
- Stimulant al metabolismului si al sistemului imunitar
- Cardiotonic si antiinflamator
- Antidiabetic
RECOMANDARI
- Ten matur, ridat, devitalizat
- Ten uscat, deshidratat
- Ten iritat, inrosit, sensibil
- Piele atopica,eczeme, dermatite
- Par uscat, deteriorat, tern
- Par incurcat sau greu de coafat
UTILIZARE
- Incorporarea uleiului de canepa in cantitatea zilnica de crema, gel de dus sau sampon (10-15 picaturi ) simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
- Prepararea de cosmetice bio:creme, serumuri, lapte pentru tenul ridat, devitalizat, flasc
- Prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, balsamuri pentru tenurile iritate, inrosite, sensibile la factorii externi:vant, apa, soare, frig
- Prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, serumuri pentru tenul uscat, deshidratat
- Prepararea de cosmetice bio pentru corp:creme. lapte, geluri
- Prepararea de cosmetice bio regenerante, hidratante si fortifiante pentru par:sampoane, balsamuri
- Prepararea de uleiuri faciale, pentru masaj corporal sau uleiuri pentru par in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
- Incorporarea in masti revitalizante, hidratante, emoliente, regenerante pentru ten, corp si par
COMPOZITIE
- Ulei de canepa 100% pur si natural, obtinut din cultura Biologica, din prima presare mecanica la rece a semintelor de canepa
- Produs certificat BIO de Ecocert
- Acizi grasi: Omega 6-55,71%, Omega 3-17,3%, Omega 9-14,12%, Acid gammalinolenic-1,9%, palmitic-6%, stearic 2,79%
- Alti compusi naturali:Vit. A,B1,B2,B6,C,D
- Denumire: Cannabis Sativa L.
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid uleios limpede
- Culoare: verde smarald
- Miros: de iarba proaspat taiata
Pastrare: ulei sensibil la oxidare, a se pastra la o temperatura mai mica de 25 grade C
Prezentare: 100ml

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|