Cosmetice Naturale
CERTIFICARI
Certificari
Nature et Progres
Calite de France
Appelation d`origine

Ulei de CARTHAME BIO extravirgin sofranel

Ulei de CARTHAME BIO extravirgin
CUMPARARE
Pret: 40.50 Lei
Pret vechi: 47.43 Lei
TVA (24%) inclus
In curs de aprovizionare
Ulei de CARTHAME BIO extravirgin
sofranel

Uleiul de chartame sau uleiul de sofranel este ideal pentru ingrijirea pielii extrem de uscate, devitalizate si cu tendinta cuperozica.Prezenta Vitaminei K face ca uleiul de chartame sa fie unul dintre putinele uleiuri vegetale cu efecte in eliminarea cearcanelor si pungilor de sub ochi.Denumita si sofran fals sau sofranel, planta de carthame este originara din Orient si creste in stare salbatica in Asia, Japonia, Australia America Centrala si de Sud.Este cultivata in zona mediteraneeana pentru proprietatile colorante ale florilor.Uleiul de sofranel  obtinut din semintele de sofranel este unul din uleiurile cele mai bogate in Omega 6 ceea ce ii confera proprietati regenerante cutanate deosebite.Prezenta vitaminei K face din uleiul de sofranel aliatul incontestabil al pielii cuperozice, iar cea a antioxidantilor, derivati de serotonina si vitamina E, confera acestui ulei proprietati anti-age deosebite.Concentratia remarcabila in Omega 6 in combinatie cu activitatea puternic stimulanta a derivatilor de serotonina, confera uleiului de sofranel proprietatea de stimulare a producerii fibroblastelor, celule care asigura integritatea si intretinerea pielii

 

Obtinut din cultura Biologica.Calitate cosmetica si alimentara certificate de Ecocert Franta

PROPRIETATILE ULEIULUI DE CARTHAME

  • Favorizeaza vasoconstrictia avand efect anticuperozic
  • Restructurant si reparator, pastreaza elasticitatea pielii
  • Reface filmul hidrolipidic al pielii
  • Emolient si hranitor
  • Antioxidant, combate imbatranirea pielii
  • Fluid si lejer, patrunde rapid in piele

 

 RECOMANDARI
  • Piele uscata si foarte uscata
  • Piele inrosita, cuperozica, acne rozacee
  • Cearcane, pungi sub ochi
  • Piele matura, obosita, flasca
UTILIZARE
  • Incorporarea uleiului de sofranel in doza zilnica de crema, sau preparare de cosmetice bio: creme lotiuni pentru pielea cuperozica
  • Incorporarea uleiului de chartame in doza zilnica sau prepararea de cosmetice bio:creme, lapte, emulsii hranitoare pentru tenul uscat si foarte uscat
  • Ulei de masaj,ulei de sofranel simplu sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale
  • Incorporarea uleiului de sofranel in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio:creme, masti, pentru conturul ochilor, contra cearcanelor si pungilor de sub ochi
  • Serumuri pentru zona ochilor, ulei de chartame in combinatie cu alte uleiuri vegetale
COMPOZITIE
  • Ulei de chartame sau ulei de sofranel 100 % pur si natural, obtinut din cultura Ecologica, din prima presare mecanica la rece a semintelor de carthame
  • Produs certificat BIO de Ecocert
  • Acizi grasi: Omega6 - 75%, Omega9 - 13%, palmitic-6,5%, stearic-2,4%
  • Alti compusi naturali: Vitamina K, Vitamina E, derivati de serotonina (antioxidanti )
  • Denumire:Chartamus Tinctorius
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
  • Aspect: lichid uleios, limpede
  • Culoare: galben pal, uneori rosiatic
  • Miros: agreabil de seminte
  • Calitate:cosmetica si alimentara
 
Pastrare ulei foarte sensibil la oxidare (rancezire), a se pastra la frigider maxim 6 luni de la deschidere
 
Prezentare: 100 ml                                                

 

 

 

 

 

 

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.




Cos de cumparaturi
Cosul este GOL