Cosmetice Naturale
CERTIFICARI
Certificari
Nature et Progres
Calite de France
Appelation d`origine

Ulei de FLORI DE CRIN Fleurs de lys

Ulei de FLORI DE CRIN
CUMPARARE
Pret: 73.00 Lei
Pret vechi: 81.68 Lei
TVA (24%) inclus
Ulei de FLORI DE CRIN
Fleurs de lys

Uleiul de flori de crin este obtinut din superbele si parfumatele flori albe de crin.Originar din Siria si Persia, crinul este astazi foarte raspandit in zonele temperate si mediteraneene.Simbol al puritatii si inocentei, floarea de crin pare ca este predestinata pentru a reda frumusetea si puritatea pielii.Uleiul de flori de crin este folosit in cosmetica pentru proprietatile sale cicatrizante, protectoare si calmante care il recomanda pentru ingrijirea tenurilor fragile, sensibile sau iritate.Bogat in alantoina, uleiul de crin este un excelent reparator si regenerant recomandat pentru tenurile mature cat si pentru a accelera vindecarea ranilor si a arsurilor.Dar ceea ce face uleiul de flori de crin cu adevarat  renumit, este capacitatea sa de redare a stralucirii pielii si de eliminare a petelor pigmentare.In trecut, gingasele  doamne de curtile regale foloseau uleiul de flori de crin pentru a pastra albeata pielii si a reda  luminozitatea si fragezimea tenului.

PROPRIETATILE ULEIULUI DE FLORI DE CRIN

  • Antipigmentar
  • Reda stralucirea si luminozitatea pielii
  • Cicatrizant, calmant si protector

RECOMANDARI

  • Ten si piele patate (soare, sarcina, batranete)
  • Ten fragil,sensibil
  • Piele iritata, deteriorata
  • Cicatrici, arsuri, degeraturi
  • Ingrijirea mainilor cu piele aspra, patata, deteriorata

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului de flori de crin in doza zilnica de crema (cateva picaturi) pentru redarea stralucirii tenului, eliminarea petelor, calmarea tenurilor iritate
  • Incorporarea uleiului de crin in uleiuri de masaj facial si corporal, combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale pentru eliminarea petelor pigmentarea, redarea luminozitatii si stralucirii pielii
  • Incorporarea uleiului de crin in unguente, balsamuri pentru tratarea cicatricilor, arsurilor, degeraturilor, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte vegetale, ingrediente si activi cosmetici specifici.
  •  Prepararea de cosmetice bio: creme, serumuri, lapte pentru tenuri patate, sensibile, iritate, terne, ulei de flori de crin in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante, ingrediente si activi cosmetici specifici 
  • Incorporarea uleiului de flori de crin in masti, combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale, ingrediente si activi cosmetici ( ulei esential de telina, ulei esential de morcov, ulei vegetal de primula de seara,ulei de rosa mosqueta, ulei de ricin, apa de nard jatamansi, apa de lamaie, pudra de lemn dulce, vitamina C stabilizata) pentru regenerarea tesutului cutanat si eliminarea petelor pigmentare 

COMPOZITIE

  • Ulei de flori de crin 100% natural obtinut prin macerarea florilor de crin in ulei vegetal Bio
  • Acizi grasi: Omega 6 - 43-74%, Omega 9 - 14,4%, palmitic - 7%, stearic - 6%
  • Alti compusi naturali:  ulei esential de flori de crin bogat in compusi aromatici naturali(vanilina), fitosteroli (spirostan, furostan, beta-sitosteroli-antiinflamatori, emolienti si antioxidanti, alcaloizi- etiolina, reda stralucirea si albeste tenul

PRORPIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect; lichid uleios. limpede
  • Culoare: galben pal-galben
  • Miros; subtil, usor vegetal

 

Pastrare: ulei sensibil oxidativ. A se feri de lumina si caldura.La mai mult de 20 grade se pastreaza la frigider

Prezentare: 100 ml

 

 

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.




Cos de cumparaturi
Cosul este GOL