Passiflora este o liana care creste in regiunile tropicale si subtropicale in special in zonele in care cresc portocalii. Fructul pasiunii sau maracuja in Brazilia, este un fruct foarte apreciat. Din samburii acestui fruct se obtine uleiul de fructul pasiunii, un ulei original, exotic si foarte apreciat pentru bioflavonoidele si vitaminele pe care le contine si care ii confera proprietati deosebite impotriva radicalilor liberi si a semnelor de imbatranire. Uleiul de fructul pasiunii regenereaza si hraneste pielea delicata, uscata si parul uscat si fin. Fiind un ulei fin, uscat si penetrant, uleiul de fructul pasiunii poate fi folosit oricand si pe toate zonele corpului deoarece patrunde imediat in piele, nu lasa urme grase si nu pateaza imbracamintea. Parfumul uleiului de fructul pasiunii, usor salbatic la inceput, lasa loc apoi unei arome delicate si proaspete ce sigur va va incanta.
PROPRIETATILE ULEIULUI DE FRUCTUL PASIUNII
- Protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, previne imbatranirea cutanata
- Regenereaza stratul hidrolipidic, hidrateaza pielea pielea
- Emolient si tonifiant, confera pielii un aspect suplu si satinat, reda elasticitatea si tonusul pielii
- Hraneste si regenereaza parul uscat cu varfuri despicate
- Ulei uscat, patrunde rapid in piele
RECOMANDARI
- Ideal pentru ingrijirea pielii uscate, foarte uscate si deshidratate
- Ingrijirea pielii mature, devitalizate, agresate de factorii externi
- Ingrijirea pielii ridate, deteriorate, cu aspect tern
- Ingrijirea parului uscat, deteriorat, cu varfuri despicate
- Ingrijirea pielii delicate, fragile din jurul ochilor
- Previne aparitia ridurilor
UTILIZARE
- Ulei de fructul pasiunii simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale pentru ingrijirea pielii uscate, deshidratate
- Incorporarea uleiului de fructul pasiunii in balsamuri si uleiuri aromatice pentru masaj
- Incorporarea uleiului de fructul pasiunii in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme serumuri de frumusete pentru tenurile imbatranite, ofilite
- Incorporarea uleiului de fructul pasiunii in doza zilnica sau prepararea de cosmetice bio: creme si serumuri pentru ingrijirea zonei ochilor, a gatului si decolteului
- Ulei de fructul pasiunii simplu sau combinat cu alte uleiuri pentru regenerarea parului uscat, devitalizat cu varfuri despicat
- Ulei de baie, ulei de fructul pasiunii simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
- Incorporarea uleiului de fructul pasiunii in masti de regenerare faciala si capilara
- Serum pentru varfuri despicate: ulei de fructul pasiunii combinat cu ulei de camelie, jojoba, kukui, primula de seara
COMPOZITIE
- Ulei de fructul pasiunii 100% pur si natural, obtinut din cultura Biologica, din prima presare la rece a samburilor
- Produs certificat BIO de Ecocert
- Acizi grasi: OMEGA6 - 71%, Omega9 - 13,7%, palmitic - 10,8%, stearic - 2,8%
- Alti compusi: carotenoide si bioflavonoide, vitamine E, K, minerale (calciu, fosfor)
- Squalane component principal al stratului superficial al dermei, emolient si antioxidant
- Denumire: Passiflora Edulis
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid uleios, limpede
- Culoare: galben pal-auriu
- Miros: fin si delicat, usor salbatic
Pastrare: Ulei sensibil la oxidare, a se pastra la o temperatura mai mica de 20° Celsius, ferit de contact prelungit cu aerul si lumina. Dupa deschidere se pastreaza la frigider maxim 6 luni.
Prezentare: 100 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|