Uleiul de gardenia de incas este un ulei fabulos. Procedeul de obtinere uleiului de gardenie este macerarea florilor proaspete de gardenie in ulei de nuca de Brazilia. Trei macerari succesive la un interval de 10 zile, la fiecare macerare adaugandu-se cate 1 kg de flori proaspete.Rezultatul este uleiul de gardenie de incas, cu nota olfactiva delicata, subtila florala foarte apropiata de iasomie si foarte apreciata in elaborarea cosmeticelor si a uleiurilor de masaj cu note suave, feminine.Uleiul de gardenia de incas imbina parfumul paradisiac al gardeniei de incas cu proprietatile uleiului de nuca de Brazilia, un ulei cu tusa uscata, bogat in acizi grasi esentiali si minerale.Sursa naturala de seleniu si fitosteroli, uleiul de gardenia de incas este un hidratant si antioxidant de exceptie, confera elasticitate si finete pielii.Gratie continutului de Squalan si vit E pielea este hranita si protejata.Aceasta concentratie de activi cosmetici naturali, fac din uleiul de gardenie de incas un ulei special si pentru ingrijirea parului pe care il hraneste, ii reda stralucirea si supletea.Parul ramane fin, matasos, revitalizat si subtil parfumat.
PROPRIETATILE ULEIULUI DE GARDENIA DE INCAS
- Regenerant si antirid
- Hidratant si protector contra deshidratarii pielii datorita continutului in acid oleic si squalan
- Protector, antioxidant si calmant prin actiunea combinata a seleniului cu vit E si fitosteroli
- Reda elasticitatea si finetea pielii
- Delicat si natural parfumat, cu nota fina . subtil florale foarte apropiata de iasomie
- Hranitor si regenerant pentru par
- Faciliteaza descurcarea parului
- Reda stralucirea si confera parului o tusa fina si matasoasa
- Nota florala inconfundabilaflorala si imbatatoare
RECOMANDARI
- Ten obosit, tern, lipsit de elasticitate si prospetime
- Piele uscata, descuamata, crapata, cu aspect de "croco"
- Piele iritata, agresata de expunerea la soare
- Piele fragila, predispusa la ridare si imbatranire (gat, decolteu)
- Par fin, fragil, uscat
- Par casant,incurcat
- Varfuri uscate si deteriorate
- Parfum natural non-alcoolic cu note paradisiac-florale
Pastrare:Ulei sensibil oxidativ.A se pastra intr-un mediu cu temperatura sub 25 grade C, ferit de lumina si caldura
Prezentare 10 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|