Uleiul de Incha Inchi este extras din alunele de Plukenetia volubilis o planta originara din Peru ce creste in jungla amazoniana, cunoscuta de mii de ani si folosita inca de vremea incasilor denumita de altfel si "alunele Incasilor", din ale carei seminte se extrage un ulei extrem de pretios. Uleiul de Inca Inchi este uleiul cel mai bogat in Omega 3, de 50 de ori mai bogat decat uleiul de soia. Din pacate foarte putin cunoscut in Europa, uleiul de Inca Inchi este foarte placut de aplicat datorita texturii sale si a aromei dulci si agreabile. Dar mai presus de toate, uleiul de Incha Inchi bio este un ulei fabulos datorita concentratiei in acizi grasi esentiali si vitamina E, compusi indispensabili sanatatii organismului si a pielii. In cosmetica, gratie acestei abundente de acizi grasi, uleiul de Inca Inchi este folosit ca atare sau in produsele cosmetice destinate restructurarii, repararii si protejarii epidermei. Uleiul de Incha Inchi este unul din putinele uleiuri recomandate tenului gras. Datorita texturii uscate, uleiul de Incha Inchi este ideal pentru combinarea cu alte uleiuri grase, facilitand patrunderea mai usoara in piele a acestora.
Ulei de Incha Inchi pur si natural certificat Bio de Ecocert Greenlife. Calitate cosmetica, terapeutica si alimentara.
PROPRIETATIlLE ULEIULUI DE INCHA INCHI
- Uleiul de Incha Inchi este un ulei foarte bogat si cu o concentratie echilibrata de Omega 3 - (48%), Omega 6 - (34%)
- Calmant si antiinflamator, datorita concentratiei in Omega 3
- Reface elasticitatea pielii gratie bogatiei in acizi grasi esentiali
- Restructurant si protector
- Previne si limiteaza deshidratarea pielii
- Antioxidant si anti-age
- Previne si protejeaza pielea de deteriorarea provocata de razele UV
- Amelioreaza microcirculatia si creste fluxul sanguin in capilare
- Sicativ, patrunde rapid in piele
RECOMANDARI
- Ideal pentru tenurile normale si grase
- Excelent pentru pielea delicata, sensibila a copiilor
- Ten, piele inrosita, iritata, inflamata
- Piele atopica: eczeme, psoriazis
- Piele lipsita de fermitate si elaticitate
- Protector pentru pielea deshidratata
- Regenerant al pielii uscate, degradate, crapate « de croco »
- Piele obosita, agresata de factorii externi (soare, vant, frig, poluare)
- Prevenirea imbatranirii pielii
- Combinarea cu alte uleiuri grase, "grele" pentru a le mari capacitatea de patrundere in piele
UTILIZARE
- 1 picatura de Incha Inchi incorporata in doza zilnica de crema, lapte de corp
- Prepararea de produse cosmetice bio: creme, uleiuri, serumuri, balsamuri pentru tenurile normale si in special grase, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de produse cosmetice bio: creme, uleiuri, serumuri, balsamuri pentru ingrijirea tenului, iritat, inrosit, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de produse cosmetice bio: creme, uleiuri, serumuri, balsamuri pentru ingrijirea tenului, obosit, destructurat, ridat, imbatranit, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de produse cosmetice bio: creme, uleiuri, serumuri, balsamuri pentru ingrijirea pielii delicate a bebelusilor, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de produse cosmetice bio: creme, uleiuri, serumuri, balsamuri pentru ingrijirea pielii uscate, deshidratate, aspre, agresata de factorii externi, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
- Prepararea de serumuri uleioase pentru tenurile destructurate, lipsite de elasticitate, imbatranite si cu aspect flasc, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
- Prepararea de serumuri uleioase pentru tenurile normale si grase, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
- Prepararea de serumuri uleioase pentru tenurile iritate, inrosite inflamate, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
- Prepararea de uleiuri de masaj pentru bebelusi si copii, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si extracte uleioase specifice
- Prepararea de uleiuri pentru pielea atopica, eczeme, psoriazis, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si extracte uleioase specifice
- Prepararea de uleiuri de masaj regenerante, restructurante si protectoare, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si extracte uleioase specifice
- Incorporarea uleiului de Inca Inchi in masti, simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale sau ingrediente specifice, pentru regenerarea, calmarea si intinerirea pielii
- Prepararea de unguente, balsamuri, creme pentru pielea atopica, eczeme, psoriazis, ulei de Incha Inchi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe
COMPOZITIE
- Ulei de Inca Inchi 100% pur si natural, din prima presare la rece a alunelor de Inca Inchi, recoltate din zonele protejate si nepoluate ale padurile amazoniene
- Produs certificat BIO de Ecocert
- Acizi grasi: Omega3 - 48%, Omega6 - 34%, Omega9 - 9%, palmitic - 3,8%, stearic - 3%
- Steroli: 0,5% antioxidanti naturali cu actiune cicatrizanta si reparatoare, Vitamina E
- Denumire: Plukenetia Volubilis
- Calitate: cosmetica, terapeutica si alimentara
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid uleios, fluid
- Culoare: incolor-galben
- Miros: dulce si agreabil
- Ulei stabil oxidativ
Pastrare: ferit de lumina si caldura
Prezentare: 10 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|