Uleiul de Kiwi este dedicat in special pielii sensibile, extrem de fragile si deteriorate.Kiwi este fructul unei liane originare din China.Yang Too sau « para de Yang » creste in stare salbatica in padurile montane tropicale.La sfarsitul sec. al XIX-lea, este importata in Europa.Este binecunoscut deja faptul ca fructul de kiwi este extrem de bogat in vit.C, un antioxidant foarte puternic Din semintele de kiwi se extrage uleiul de kiwi care contine cantitati insemnate de vitamine B1, B2, B3, B3, B6, provitamina A precum si minerale, magneziu, fier, cupru, zinc, fosfor, ceea ce face din uleiul de kiwi un extrem puternic antioxidant.De asemenea, uleiul de kiwi este extrem de bogat in Omega 3, fitosteroli si vit. E ceea ce ii confera proprietati extraordinare reparatoare si de redare a vitalitatii pielii.Emolienti si hidratanti in acelasi timp, acizii Omega 3 sunt renumiti pentru efectele calmante si emoliente asupra pielii iritate, inrosite si agresate de stresul si poluarea cotidiene.Toate aceste extraordinare proprietati fac din uleiul de kiwi un indispensabil pentru regenerarea si pastrarea frumusetii si tineretii pielii.
PROPRIETATILE ULEIULUI DE KIWI
- Puternic antioxidant, redutabil remediu contra imbatranirii cutanate
- Restructurant si reparator reface filmul hidrolipidic al pielii, mentine supletea si elaticitatea pielii
- Calmant si emolient
RECOMANDAR
- Ten sensibil, matur, predispus imbatranirii premature
- Piele deteriorata, iritata
- Pielea sensibila predispusa la inrosiri
- pielea delicata a bebelusilor si copiilor
- Iritatii, piele aspra, deteriorata
UTILIZARE
- Incorporarea uleiului de Kiwi in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio:creme, serumuri, lotiuni pentru pielea uscata, matura, ridata
- Incorporarea uleiului din seminte de kiwi in doza zilnica sau prepararea de cosmetice bio pentru pielea iritata, inrosita, sensibila, agresata de factorii externi, dupa ras, epilat
- Incorporare in produsele cosmetice folosite uzual sau preparare de cosmetice bio: lapte, lotiuni, uleiuri pentru si dupa plaja
- Incorporare uleiului din seminte de kiwi in cosmetice uzuale sau prepararea de balsamuri pentru buze, maini, zone ale corpului cu piele iritata si inrosita
- Incorporare uleiului de kiwi in masti reparatoare, calmante si regenerante
- Incorporare uleiului din seminte de kiwi in uleiuri de masaj in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale pentru redarea vitalitatii si hidratarea pielii
- Dozaj: 1-5%
COMPOZITIE
- Ulei de kiwi 100% pur si natural, obtinut din seminte de kiwi, prin metoda de extractie CO2
- Denumire: Actinidia Chinensis
- Acizi grasi: Omega3-65,7% ; Omega6-15%, palmitic-5%, stearic-2%
- Alti active naturali: tocoferol(vit E), fitosteroli
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid uleios, limpede
- Culoare: galben-verde
- Miros: caracteristic, vegetal si proaspat
- Ulei stabil oxidativ
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura
Prezentare: 10 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|