Uleiul de kukui este un ulei special foarte bogat in Omega 6 ceea ce ii confera proprietati deosebite regenerante si reparatoare atat pentru piele cat si pentru par.Datorita acestor proprietati este recomandat in regenerarea si repararea tesutului cutanat si in mod special in tratarea psoriazisului.Uleiul de kukui este un ulei uscat, foarte bine tolerat de piele si foarte penetrant, ideal pentru ingrijirea parului uscat, devitalizat.Uleiul de kukui este extras din fructul de kukui, o nuca de fapt denumita si "nuca de Bancoul" Arborele de kukui s-a raspandit odata cu migratia populatiilor.Avand o foarte larga raspindire tropicala, din India pana in Amazon, astazi nu se mai stie exact originea acestui arbore atat de util.Uleiul de kukui este folosit in bucataria indoneziana, malaeziana cat si hawaiana.De altfel in Hawai este considerat arborele armoniei, pacii si iluminarii.Parti ale acestui arbore, fructele, nucile, lemnul au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri.In Malaezia, pentru dureri de cap, febra, ulcere, articulatii inflamate, in Java, contra dizenteriei, in Tonga din nucile de kukui si astazi se mai prepara un pate numit « tukilamulamu » care este folosit ca sapun si sampon.Iata numai cateva din virtutile acestui arbore si a uleiului de kukui.
PROPRIETATILE ULEIULUI DE KUKUI
- Foarte penetrant nu lasa film gras pe piele
- Regenerant pentru pielea uscata, deteriorata
- Reparator si restructurant pentru pielea atopica, psoriazis
- Calmant si protector
- Hraneste pielea si reface filmul hidrolipid al epidermei
- In amestec cu alte uleiuri, faciliteaza patrunderea rapida in piele a acestora
- Reparator si regenerant pentru parul si varfurile uscate deterioarate incurcate
RECOMANDARI
- Ingrijirea pielii uscate si foarte uscate
- Ingrijirea pielii deteriorate, crapaturi, crevase, iritatii
- Foarte indicat pentru psoriazis
- Par uscat, deteriorat, incurcat (excelent pentru descurcarea parului)
- Varfuri despicate, uscate
- Ingrijirea mainilor si a picioarelor
UTILIZARE
- Formula speciala, uscata si rapid penetranta face din uleiul de kukui un ulei deosebit pentru masajul facial sau corporal pentru pielea uscata si foarte uscata.
- Ideal in amestecul cu alte uleiuri, uleiul de kukui mareste capacitatea de penetrare a altor uleiuri eliminand astfel senzatia neplacuta de "piele uleioasa" si disconfortul cauzat de patarea imbracamintei.
- Uleiul de kukui este si o excelenta baza uleoiasa pentru uleiurile esentiale in aplicarea cutanata
- Incorporarea uleiului de kukui in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio:creme, serumuri,lapte. lotiuni regenerante, reparatoare si protectoare pentru pielea uscata sau extrem de uscata.
- Incorporarea uleiului de kukui in balsamuri,unguente creme pentru regenerarea pielii deteriorate, agresate sau pentru piele atopica, psoriazis, maini crapate cu piele aspra, calcaie
- Cateva picaturi de ulei de kukui amestecate in preparare sapunurilor de casa pentru un continut mai bogat si agreabil
- Capabil sa penetreze fibra capilara, uleiul de kukui excelent pentru parul uscat pe care il hraneste si il descurca
- Incorporarea uleiului de kukui in doza zilnica de sampon, balsam, masca sau prepararea de cosmetice bio:sampoane, balsamuri, masti pentru regenerarea sai descurcarea parului.
- Incorporarea uleiului de kukui in masti,regenerante si reparatoare pentru ten,in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, ingrediente si activi cosmetici
COMPOZITIE
- Ulei de Kukui, 100% pur si natural, obtinut din cultura Biologica, din prima presare la rece a boabelor de kukui
- Acizi grasi: Omega3 - 26%, Omega6 - 40%, Omega9 - 23%, palmitic-6%
- Denumire: Aleurites Triloba
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: lichid uleios, limpede
- Culoare: incolor-galben
- Miros: neutru
- Ulei foarte sensibil la oxidare, a se pastra la frigider si utiliza in maxim 6 luni de la deschidere
Pastrare: nedeschis, se pastreaza ferit de lumina si caldura
Prezentare: 100 ml
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.
|