Cosmetice Naturale
CERTIFICARI
Certificari
Nature et Progres
Calite de France
Appelation d`origine

Ulei esential de AMBRETA 1 ml extract CO2

Ulei esential de AMBRETA 1 ml
CUMPARARE
Pret: 89.00 Lei
Pret vechi: 107.00 Lei
TVA (24%) inclus
Ulei esential de AMBRETA 1 ml
extract CO2

Hibiscus abelmoschus, ambreta, gombe muscat, ketmie muscat, sunt cateva dintre denumirile sub care este cunoscuta aceasta planta tropicala extraordinara care creste in India si Antile.Din semintele acestei plante se obtine uleiul esential de ambreta, un ulei special comparabil cu cel de mosc veritabil.Pe langa acest parfum extrem de apreciat in parfumerie, in India, uleiul esential de ambreta este foarte cautat pentru extraordinarele sale virtuti afrodisiace, cardiotonice, antiseptice, digestive, depurative, antidepresive, calmante ale sistemului nervos, tratarea infectiilor uro-genitale, reglarea sistemului endocrin ...

Indienii din padurile virgine folosesc uleiul esential de ambreta ca pe un redutabil antidot impotriva muscaturilor de paianjeni si serpi veninosi.Studii recente au demonstrat eficacitatea si proprietatile extraordinare ale uleiului esential de ambreta de a lupta impotriva cancerului in stadii avansate.Avand in vedere complexitatea proprietatilor acestei esente, diversitatea si gravitatea maladiilor ce pot fi tratate, lasam toate acestea, asa cum este normal de altfel, in grija specialistilor in homeopatie si aromaterapie, noi ne rezumam sa va prezentam aceasta unica si extraordinara esenta, doar ca un foarte apreciat  parfum, relaxant, calmant si afrodisiac.
 
PROPRIETATILE ULEIULUI ESENTIAL DE AMBRETA
  • Parfumant subtil cu note calde profunde de ambra si mosc
  • Antidepresiv si calmant al sistemului nervos
  • Afrodisiac (activ hormon-like)

UTILIZARE

  • Crearea parfumurilor, nota de fond
  • Parfumarea cosmeticelor cu o aroma subtila, magica (1-2 picaturi) 
  • Incorporarea uleiului esential de ambreta (1-2 picaturi) in uleiuri de masaj relaxante, afrodisiace
  • Difuzare aeriana pentru dezinfectarea, parfumarea ambientului si crearea unei atmosfere calde, relaxante, mistice si afrodisiace
  • Parfumarea aranjamentelor si decoratiunilor realizate din fructe, plante, flori uscate (cateva picaturi) 

     

PRECAUTII
  • A nu se folosi in timpul sarcini
  • A nu se lasa la indemana copiilor 

COMPOZITIE

  • Ulei esential de ambreta 100 pur si natural (nediluat) obtinut din seminte prin metoda de extractie CO2 supercritic
  • Denumire: Hibiscus Abelmoschus
NOTA : A nu se confunda cu mosc-ambreta nitrata sintetica considerata foarte periculoasa si interzisa in cosmetica.Aceasta esenta este total pura si naturala, foarte rara si apreciata, o adevarata pepita de aur, acum la dispozitia Dvs
 
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE    
  • Aspect: lichid mobil
  • Culoare: incolor-galben pal
  • Miros: dulce, floral, cald de ambra si mosc
 
Pastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina
 
Prezentare: 1 ml                      
                  

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.




Cos de cumparaturi
Cosul este GOL