Cosmetice Naturale
CERTIFICARI
Certificari
Nature et Progres
Calite de France
Appelation d`origine

Ulei esential de BOIS DE HO

Ulei esential de BOIS DE HO
CUMPARARE
Pret: 24.50 Lei
Pret vechi: 28.70 Lei
TVA (24%) inclus
Ulei esential de BOIS DE HO

Uleiul esential de bois de ho este  foarte asemanator ca parfum, compozitie si proprietati cu uleiul esential de bois de rose si este obtinut dintr-un arbore originar din China care se mai numeste bois de Shiu sau dafin japonez.Puternic regenerant tisular, uleiul esential de dafin japonez este recomandat in cosmetica pentru regenerarea tenurilor mature, devitalizate si ridate, eliminarea punctelor negre si tratarea acneei.Puternic antibacterian, antiinfectios si antifungic, uleiul esential de bois de ho este recomandat in tratarea afectiunilor cailor respiratorii, afectiunilor urinare, ginecologice si a unui spectru foarte de larg de micoze si ciuperci.Uleiul esential dedafin japonez este un excelent stimulant al sistemului imunitar si un remediu eficace contra oboselii fizice, nervoase, sexuale, a depresiilor si surmenajului.

PROPRIETATILE ULEIULUI ESENTIAL DE BOIS DE HO

  • Puternic regenerant tisular
  • Tonifiant si purifiant cutanat
  • Antibacterian si antiinfectios de exceptie
  • Imunostimulant
  • Fungicid cu spectru larg, antiparazitar
  • Analgezic
  • Afrodisiac si tonic sexual

RECOMANDARI

  • Tenuri ridate, obosite
  • Acnee, tenuri grase cu puncte negre, escare, plagi
  • Rinofaringite, bronsite, gripa
  • Cistite, vaginite, vulvite, leucoree
  • Micoze cutanate, ginecologice si al unghiilor
  • Astenie, depresie, surmenaj, oboseala fizica si nervoasa
  • Impotenta, astenie sexuala

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului esential de bois de ho in cremele uzuale sau prepararea de cosmetice bio pentru tenuri mature, ridate, obosite: creme, lotiuni, lapte, serumuri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, ingrediente si activi cosmetici specifici
  • Incorporarea uleiului esential de dafin japonez in cremele specifice pentru tratarea acneii, a tenului gras sau prepararea de cosmetice bio in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale extracte de plante si fructe, ingrediente si activi cosmetici
  • Incorporarea uleiului esential de bois de ho in uleiuri faciale regenerante, revitalizante si  antirid in combinatie cu alte uleiuri esentiale si uleiuri vegetale
  • Incorporarea uleiului esential de dafin japonez in uleiuri speciale pentru tratarea acneii si a punctelor negre combinat cu uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Incorporarea uleiului esential de bois de ho in unguente, balsamuri specifice afectiunilor cutanate sau prepararea de balsamuri, unguente pentru tratarea dermatitelor, micozelor, plagilor si escarelor
  • Incorporarea uleiului esential de dafin japonez in masti regenerante si revitalizante pentru tenul matur si in masti purifiante pentru tenurile acneice, grase cu puncte negre
  • Incorporarea uleiului esential de dafin japonez in lotiuni regenerante, revitalizante in combinatie cu ape florale, gel de aloe vera, glicerina, pudre de plante si fructe, ingrediente si activi cosmetici specifici tenului matur(necesita dispersare cu Solubol)
  • Incorporarea uleiului esential de bois de ho in lotiuni cicatrizante, purifiante pentru tenurile acneice, grase cu pori dilatati in combinatie cu ape florale, gel de aloe vera, pudre de plante si fructe ingrediente si activi cosmetici (necesita dispersare cu Solubol) 

PRECAUTII

  • A nu se folosi in primele 3 luni de sarcina
  • A nu se folosi pentru copiii sub 3 ani
  • Efectuati testul, poate provoca alergii persoanelor sensibile

COMPOZITIE

  • Ulei esential de bois de ho 100% pur si natural, obtinut prin distilarea completa* in vapori de apa a lemnului, urmata de rectificarea uleiului prin distilari succesive
  • Denumire: Cinnamomum camphotra CT linalol
  • Compusi naturali ce pot provoca alergii: linalol (specificatie conform Amendamentului nr 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid limpede, mobil
  • Culoare: incolor - galben pal
  • Miros: dulce si inviorator, asemanator cu cel de bois de rose

Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura

Prezentare: 10 ml

 

 

 

*Distilare completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active.Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.Un ulei esential obtinut prin distilare completa, are inscriptionata pe eticheta denumirea "Ulei esential complet" 

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.




Cos de cumparaturi
Cosul este GOL